Over ons


Wie wij zijn

Over onsen onze meubels

HoutenBuitenMeubelen.nl is een webwinkel online. Wij leveren onze producten door heel Nederland. HoutenBuitenMeubelen.nl (gestart onder de naam Femor) is opgericht in 2014 en is een blijvend groeiend bedrijf die zich zo veel mogelijk specialiseert in de wensen van de klant.

Houtenbuitenmeubelen.nl onderscheidt zich op een aantal punten ten opzichte van andere bedrijven. Één van deze punten is dat wij binnen ons bedrijf verschillende producten en diensten leveren. Ook voor het leveren van maatwerk in verschillende materiaal-afwerkingen kunt u bij ons terecht. de geleverde producten hoeven pas bij aflevering te worden betaald. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van 3D ontwerpen welke volledig naar de wens van de klant getekend en uitgevoerd kunnen worden.

Bij HoutenBuitenMeubelen.nl worden alle producten in onze eigen werkplaats gemaakt. Dit wordt door Feike gedaan, zodat we weten dat de kwaliteit van het product goed is. Om deze kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen werken we met onze vaste toeleveranciers van materialen. Wylona ontwerpt continu aan nieuwe designs om in te spelen op nieuwe trends binnen deze markt. Zo waarborgen we onze originaliteit in het maken van deze meubels!

banner
banner

Onze Geschiedenis

Van de verkoop van douglas hout, naar een volgroeide webwinkel met houten buitenmeubelen!

Ons Team

Ook voor uniek maatwerk staan wij voor u klaar

Onze mensen staan klaar om u te voorzien van houten buitenmeubelen met een unieke maat, kleur of houtsoort!

× WhatsApp sturen?