Homepage_2.0

Op zoek naar maatwerk?

Vul hier uw wensen in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  MAIL ONS:


  Over ons

  Gedreven doorPassie en Vakmanschap

  Vanuit onze werkplaats in Otterlo begon het maken van houten buitenmeubelen als een hobby. Al snel kwamen we erachter dat hierin onze passie ligt. We wilden graag meer tijd besteden in onze werkplaats, en meer mensen blij maken met onze prachtige meubelen. Gedreven door onze passie en het inmiddels verkregen vakmanschap zijn we gestart met deze onderneming en webshop.

  _0054_IMG_7039
  _0052_IMG_7042

  Onze werkwijze

  Zorg en Aandachtvoor onze Producten

  Bij Houten Buitenmeubelen werken we enkel met gecertificeerd hout. Dit om de levensduur van onze producten te verlengen. Daarnaast zorgen we voor een afwerking met het hoogwaardige Remmers HK-Lazuur product, zodat onze buitenmeubelen beter beschermd zijn tegen weersomstandigheden.

  “Strak design, geweldige meubelen. Levering werd door het bedrijf zelf gedaan, wat ik toch wat prettiger vind.”


  R. van Vulpen

  “Wij hebben een mooie picknicktafel van hout en staal voor onze B&B laten maken. Maatwerk was geen probleem. Het contact verliep heel prettig en de levering was precies volgens afspraak. Er komen steeds weer producten bij op de site: wij kijken al uit naar de dag dat we een bijpassende lounge gaan bestellen!”


  Margreet, B&B Saenliefde

  “Veel keuze tussen verschillende meubelen. Na de picknicktafel hebben we hier zelfs ook meerdere sets besteld voor ons terras!”


  Anoniem


  Maatwerk producten

  Maatwerk meubelenonlangs geleverd

  Naast de buitenmeubelen die te koop zijn in onze webshop zijn wij ook in staat u te voorzien van maatwerk. Kunt u uw ideale buitenmeubel niet vinden in de webshop, of zoekt u naar een buitenmeubel met speciale afmetingen? Vul via de knop hiernaast het formulier in en wij nemen contact met u op.

  Ook voor uniek maatwerk staan wij voor u klaar

  Onze mensen staan klaar om u te voorzien van houten buitenmeubelen met een unieke maat, kleur of houtsoort!

  You've just added this product to the cart:

  × WhatsApp sturen?